Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Σαράντα οκτώ χρόνια πριν η EXPRESS SERVICE, εντυπωσίαζε με τον επιβλητικό στόλο της όχι μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Τριάντα χρόνια μετά ο στόλος αυτός μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, εκσυγχρονίστηκε με τελευταίου τύπου οχήματα για κάθε περίπτωση και απλώθηκε περισσότερο από άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα ώστε να είναι κοντά σας κάθε στιγμήπιο γρήγορα από ποτέ.

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ

Οδική Βοήθεια από αέρα καθιέρωσε πρώτη η EXPRESS SERVICE, στην προσπάθειά της για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της. Είναι το πιο σύγχρονο μέσο πρόσβασης σε απομονωμένες περιοχές.

Άλλο ένα δείγμα της ευαισθησίας του Οργανισμού για τον άνθρωπο, ιδιαίτερα όταν αυτός κινδυνεύει.

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Τις ώρες αιχμής που τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται σε ατελείωτα μποτιλιαρίσματα, επιστρατεύεται ο στόλος των μοτοσυκλετιστών, για άμεση επέμβαση στο χώρο της βλάβης του αυτοκινήτου. Έτσι, η εξυπηρέτηση των περιστατικών είναι γρήγορη και ουσιαστική, με οποιεσδήποτε συνθήκες!

ΚΙΝΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Τα Κινητά Συνεργεία είναι μία ειδική κατηγορία οχημάτων της EXPRESS SERVICE, που είναι πλήρως εξοπλισμένα, με εργαλεία και ανταλλακτικά, για την επιτόπου αποκατάσταση της βλάβης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η EXPRESS SERVICE, για να εξασφαλίσει την άνετη μεταφορά των συνδρομητών της, εξοπλίσθηκε με έναν ειδικό τύπο γερανού, το Αυτοκίνητο Ξενοδοχείο.

Όπου κι αν βρίσκεστε, σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, καλώντας την EXPRESS SERVICE θα έχετε τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

H EXPRESS SERVICE διαθέτει το μεγαλύτερο αριθμό γερανοφόρων οχημάτων για τη μεταφορά του αυτοκινήτου, όταν η βλάβη δεν αποκαθίσταται επιτόπου.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ

Ακόμη, μια κατηγορία ειδικών γερανών ρυμουλκεί το αυτοκίνητο όταν αυτό, έχει ξεφύγει από την πορεία του ή αν είναι παγιδευμένο σε δύσβατα σημεία.

ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΟΛΗΣ

Για τις συνθήκες όπου η κυκλοφορία και μόνο είναι αβάστακτη, για τους στενούς δρόμους η EXPRESS SERVICE, εφοδιάστηκε με μίνι γερανοφόρα αυτοκίνητα πόλης διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την κίνηση εκεί που τα μεγάλα και δυσκίνητα γερανοφόρα οχήματα απλά την παρεμποδίζουν.

ΟΧΗΜΑΤΑ 4x4

H κατηγορία των οχημάτων 4×4 εξυπηρετεί, πέρα από τα καθημερινά περιστατικά, ειδικές περιπτώσεις όπου λόγω των καιρικών συνθηκών, η πρόσβαση με απλά τροχοφόρα είναι σχεδόν αδύνατη.

Με τα τζιπ 4×4 επιτυγχάνεται η γρήγορη εξυπηρέτηση των συνδρομητών κάτω από “ειδικές συνθήκες”.

O μεγαλύτερος οργανισμός βοήθειας
για το αυτοκίνητο και τον άνθρωπο!