Υπηρεσιες Οδικης Βοηθειας

Όταν αυτοκίνητο συνδρομητή της EXPRESS SERVICE ακινητοποιηθεί στο δρόμο από μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη ή αυτοκινητιστικό ατύχημα ή ακόμα όταν ο συνδρομητής δεν μπορεί να βάλει μπροστά τη μηχανή, τότε ειδοποιούμενη η επιχείρηση και λαμβάνοντας τα στοιχεία και τη διεύθυνση του οδηγού, σπεύδει σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την απόσταση, τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες, κινητό συνεργείο για να προσφέρει Οδική Βοήθεια.

Εάν η βλάβη μπορεί να διορθωθεί επί τόπου, τότε ο τεχνίτης της επιχείρησης αποκαθιστά τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου.

Εάν η βλάβη δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επί τόπου για διαφόρους λόγους (έλλειψη κατάλληλων ανταλλακτικών, μεγάλη βλάβη κ.λπ.), τότε γερανοφόρο όχημα της επιχείρησης μεταφέρει το αυτοκίνητο του συνδρομητή στο συνεργείο προτίμησής του ή όπου εκείνος ζητήσει στην έδρα όπου έχει δηλώσει.

Η Οδική Βοήθεια προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της επιχείρησης, όπου κι αν τη χρειαστούν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, είτε λόγω χιλιομετρικής απόστασης είτε λόγω μεταφοράς ή χρόνου και κόπου που καταβλήθηκε.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

Μεταφορα στο συνεργειο εαν δεν επισκευαζεται η βλαβη

Υπάρχουν περιπτώσεις, που δεν είναι δυνατή η επί τόπου επιδιόρθωση της βλάβης.  Τότε εφαρμόζεται η διαδικασία μεταφοράς του αυτοκινήτου.  Υπάρχουν δύο περιπτώσεις.  Η πρώτη, που το αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί στην πόλη όπου κατοικοεδρεύει ο συνδρομητής, οπότε γερανοφόρο όχημα της επιχείρησης το μεταφέρει στο συνεργείο της προτίμησής του.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, που το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο βρίσκεται εκτός έδρας.  Και πάλι -αν η βλάβη είναι σχετικά μικρή- το αυτοκίνητο μεταφέρεται σε κάποιο κοντινό συνεργείο, όπου και αποκαθίσταται η σωστή λειτουργία του.  Αν όμως η βλάβη είναι μεγάλη και η αποκατάστασή της χρονοβόρα και δαπανηρή, τότε το αυτοκίνητο μεταφέρεται στην έδρα του και στο συνεργείο, που θα μας υποδειχθεί.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Επαναπατρισμος αυτοκινητου και επιβατων

Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταφέρει το αυτοκίνητο  του συνδρομητή από όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός από την ΄Ένωση Ανεξαρτήτων Κρατών, την Τουρκία και την Αλβανία.

Ο επαναπατρισμός γίνεται, εφ΄ όσον το αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρή βλάβη και η επιδιόρθωσή του δεν είναι δυνατή σε διάστημα 2-3 ημερών με τη βοήθεια της εταιρίας και των συνεργατών που διαθέτει.  Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία), επειδή η εξεύρεση κατάλληλων συνεργείων και ανταλλακτικών για επισκευή Δυτικής τεχνολογίας αυτοκινήτων είναι δύσκολη.

 ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 Η EXPRESS SERVICE από το 1979 έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας για αμοιβαία εξυπηρέτηση συνδρομητών με άλλες Εταιρίες Οδικής Βοήθειας στην Ευρώπη.

Η βοήθεια στο εξωτερικό δίνεται είτε από την ίδια (σε περίπτωση επαναπατρισμού) είτε από τις συνεργαζόμενες εταιρίες.

ΚΕΝΤΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγη ελαστικων

Οδικη βοηθεια σε μοτοσικλετες

Παροχη καυσιμου

Επαναπατρισμος αυτοκινητου, επιβατων, αποσκευων απο την Ευρωπη

Ευγενεια , χαμογελο, Εξυπηρετηση, Ταχυτητα EXPRESS SERVICE