ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Μέρα και νύχτα κοντά σας

Ο μεγαλυτερος στολος της ευρωπης

Σαράντα οκτώ χρόνια πριν η EXPRESS SERVICE, εντυπωσίαζε με τον επιβλητικό στόλο της όχι μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Σαράντα οκτώ χρόνια μετά ο στόλος αυτός μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, εκσυγχρονίστηκε με τελευταίου τύπου οχήματα για κάθε περίπτωση και απλώθηκε περισσότερο από άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη ώστε να είναι κοντά σας κάθε στιγμή, πιο γρήγορα από ποτέ.

 

Εχουμε την Γνωση, την Δυναμη και την αρτια οργανωση για μια ουσιαστικη προσφορα στον ανθρωπο και το αυτοκινητο.

Πρώτη η EXPRESS SERVICE συνδύασε Οδική Βοήθεια και Τεχνικό  Έλεγχο στην Ελλάδα συμβάλλοντας έτσι σε “λιγότερα ατυχήματα και περισσότερο οξυγόνο”.

Η υποδειγματική προσφορά μας προς το “αυτοκίνητο και τον άνθρωπο”, η απόλυτη συνέπεια και ο σεβασμός μας στον συνδρομητή, μας τοποθετούν στην κορυφή -όχι μόνο σε Πανευρωπαϊκό αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

ΑΡΤΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

η εξυπηρετηση σας
προτεραιοτητα μασ

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας, κατορθώσαμε να σπάσουμε το φράγμα του χρόνου και να καθιερωθούμε σαν η πιο γρήγορη Οδική Βοήθεια της Ευρώπης.

Έτσι, ο χρόνος πρόσβασης στο χώρο της βλάβης του αυτοκινήτου είναι ΜΟΝΟ λίγα λεπτά – και είναι άλλη μία απόδειξη της άριστης λειτουργικής οργάνωσης της εταιρίας.

Δεν είναι σπάνιο, μια βλάβη του αυτοκινήτου να μας φέρει σε απόγνωση, όταν βρισκόμαστε κάπου απόμακρα ή να μας καθηλώσει σε κάποιο κεντρικό σημείο. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις…

Καλέστε 1154… και έφτασε!