M

Στο 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών και σε έκταση 14.000 τετραγωνικών μέτρων κατασκευάστηκε από την EXPRESS SERVICE το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων στην Ελλάδα.

Συμπεριλαμβάνει τέσσερις διαδρόμους ελέγχου εξοπλισμένους με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα ελέγχου, άνετο χώρο πάρκινγκ και αίθουσα αναμονής 600 τετραγωνικών μέτρων ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο κάτοχος του αυτοκινήτου μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του ελέγχου καθόλα τα στάδια του όπως αυτός εξελίσσεται.

Η αίθουσα αναμονής κλιματίζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κλιματισμού για πιο ευχάριστη παραμονή και είναι εξοπλισμένη με τηλεοράσεις, ειδικό χώρο για την απασχόληση των παιδιών (playstation), και αυτόματους πωλητές αναψυκτικών, ροφημάτων και σνακς.

Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Z

Συγκλισιόμετρο για οικονομία και ασφάλεια. Οικονομία στα ελαστικά και ασφάλεια στην οδήγηση χωρίς αποκλίσεις

Z

Φρενόμετρο για ασφάλεια στο σύστημα πέδησης ώστε το αυτοκίνητο να σταματά σωστά όταν και όπου πρέπει

Z

Τζογόμετρο για ασφάλεια και σιγουριά στο σύστημα διεύθυνσης και στο σύστημα ανάρτησης

Z

Φωτόμετρο για να έχουμε σωστή κατεύθυνση στη δέσμη των φώτων ώστε και σωστά να βλέπουμε και να μην τυφλώνουμε τους άλλους

Z

Έλεγχος και κάρτα καυσαερίων για την σωστή λειτουργία του κινητήρα με οικονομία στα καύσιμα και με περιορισμούς στις φθορές και στη δυσλειτουργία της μηχανής

Z

Σχολαστικός οπτικός έλεγχος για σπασίματα διαρροές ρωγμές ή σκουριές

Ο καλύτερος τεχνικός έλεγχος του οχήματός σας από υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα και με δελτίο ελέγχου υπογεγραμμένο από εξειδικευμένο μηχανικό.

Στις εγκαταστάσεις του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο της Express Service τώρα και ο τεχνικός έλεγχος της μοτοσυκλέτας

ΣΤΑΔΙΟ 1ο

Ανύψωση  και ταυτοποίηση στοιχείων, λεπτομερής έλεγχος αναρτήσεων, συστήματος διεύθυνσηςν καθώς και όλων των συστημάτων ασφάλειας

ΣΤΑΔΙΟ 2ο

Έλεγχος απόδοσης φρένων στον εμπρόσθιο και οπίσθιο τροχό, συνολική αξιολόγηση του φρεναρίσματος της μοτοσυκλέτας

ΣΤΑΔΙΟ 3ο

Έλεγχος Φώτων ως προς την ένταση και την σκόπευση

ΣΤΑΔΙΟ 4ο

Έλεγχος καυσαερίων

ΣΤΑΔΙΟ 5ο

Στίβος ηχομέτρησης

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;

Ο Τεχνικός Έλεγχος στη χώρα μας διενεργείται από δημόσια και ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο.
Τα ιδιωτικά Κ.Τ.Ε.Ο. διενεργούν ελέγχους σε Ι.Χ. επιβατικά, φορτηγά με μικτό βάρος έως 3,5 τόνους, Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ), εκπαιδευτικά οχήματα, ασθενοφόρα Ι.Χ., και ανάριθμα προς έκδοση αδείας κυκλοφορίας.
Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούρια Ε.Ι.Χ. και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους διενεργείται σε 4 χρόνια (με περιθώριο ±μία εβδομάδα) από την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας.

Οι επόμενοι έλεγχοι των οχημάτων αυτών είναι ανά 2 χρόνια (με περιθώριο 3 εβδομάδες πριν ή 1 μετά) από την ημερομηνία που αναγράφει το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου. Ο αρχικός και ο περιοδικός έλεγχος των ΤΑΞΙ, των εκπαιδευτικών οχημάτων και των ασθενοφόρων Ι.Χ. διενεργείται ανά 1 χρόνο. Περιοδικός Τεχνικός Έλεγχος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα και προβλέπονται αυστηρές ποινές σε περίπτωση που κυκλοφορεί το όχημα χωρίς να είναι εφοδιασμένο με ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου.

Κατά την προσκόμιση του οχήματος για έλεγχο θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Άδεια Κυκλοφορίας Ταυτότητα Δελτίο προηγούμενου Τεχνικού Ελέγχου) αφού ο κάτοχος έχει ελέγξει ότι τα αναγραφόμενα στην άδεια στοιχεία συμφωνούν με τα πραγματικά (αριθμούς πλαισιού κινητήρα και χρώμα).

Ο πυροσβεστήρας (ξηρά κόνεως 3 κιλών) το φαρμακείο (πλήρες) και το τρίγωνο θα πρέπει να είναι τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Τεχνικός Έλεγχος συμπεριλαμβάνει τα συστήματα πέδησης ανάρτησης διεύθυνσης, τον έλεγχο καυσαερίων φώτων – ανοχών ευθυγράμμισης αμαξώματος κινητήρα εξάτμισης διαβρώσεων διαρροών ελαστικών εξοπλισμού (προβλεπόμενο από τον κατασκευαστή) και την αναγνώριση ταυτότητος του οχήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

14o χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
57001 – ΘΕΡΜΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2310 46 10 10

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ : 07:30-19:30
Σάββατο: 07:30-17:30 (εκτός Αυγούστου)
Κυριακή: κλειστά

φορμα επικοινωνιας

13 + 5 =